Rekisterinpitäjä

Aimomieli Oy, Y-tunnus 3204542-2
info@aimomieli.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset

Keräämme henkilötietoja asiakasviestintää ja asiakassuhteen hoitamista varten, palvelun tuottamiseen tai sopimussuhteen täyttämiseen sekä sivuston kehittämiseen ja käytettävyyden parantamiseen.

Kerätyt tiedot

– URL-reitti sivustolla
– Vierailun ajankohta
– Selaintyyppi ja -versio
– Laitetyyppi

Evästeet

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Evästeiden avulla ei voida suorittaa ohjelmia tai tallentaa viruksia käyttäjän tietokoneelle. Käytämme evästeitä analysointiin ja parantaaksemme sivuston käytettävyyttä.

Sivuston kävijämäärien seurantaan käytämme Googlen Analytics palvelua. Seurannan tarkoitus on kerätä tilastotietoa esimerkiksi sivun suosituimmista sisällöistä.

Lisätietoja Googlen evästeistä: Googlen evästekäytäntö.

Estä evästeet muuttamalla selaimesi evästeasetuksia. Lisätietoja: http://aboutcookies.org/. Estämällä evästeiden käytön saatat estää myös joidenkin sivuston toimintojen käyttämisen.

Säilytysaika

Säilytämme henkilötietoja ainoastaan niin kauan, kuin lainsäädäntö vaatii tai kuin ne ovat on tarpeellisia yllä yksilöityjen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

Oikeutesi ja vaikutusmahdollisuutesi

Sinulla on oikeus tarkastaa rekistereissämme olevat itseäsi koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, oikeus kieltää sinua koskevien henkilötietojen käsittely sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiisi.

Jos haluat käyttää jotakin ylläolevista oikeuksista, pyydämme lähettämään postitse tai sähköpostitse seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio voimassaolevasta henkilöllisyystodistuksesta. Henkilöllisyyden todistamiseksi voimme pyytää lisätietojen toimittamista. Voimme hylätä pyynnöt, jotka toistuvat kohtuuttoman usein, ovat liiallisia tai jotka ovat selvästi perusteettomia.